0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Catalonië (Spanje)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Informatie over Catalonië

Op een prachtige locatie bij de Pyreneeën en aan de kust ligt de Spaanse regio Catalonië in het noordoosten van het land. De immens populaire stad Barcelona is in deze regio te vinden en trekt elk jaar weer een groot aantal bezoekers. In iets meer dan 13 uur rijdt u al naar dit zonovergoten paradijs voor een heerlijke strandvakantie vol cultuur en historie.

De indrukwekkende architectuur van Gaudí zal u zeker met uw ogen doen knipperen. De unieke vormen en kleurrijke tegels zijn door de hele stad te vinden en vormen samen de interessante bouwwerken Casa Batlló en de Sagrada Família. Ook heeft u vanuit Parc Guëll een schitterend panoramisch uitzicht over Barcelona en de verderop gelegen Middellandse Zee. Aan het eind van de middag biedt het Barceloneta-strand ontspanning, voordat u van tapas en sangria geniet op een van de gezellige terrassen.

Of u nu een vakantiehuisje wilt huren aan de Costa Brava of meer landinwaarts, op Huza.nl kunt u gemakkelijk alle luxe appartementen, moderne villa’s en landelijke vakantiewoningen vergelijken die te huur worden aangeboden in Catalonië. In de Pyreneeën Lees meer...

Steden in Catalonië

Barcelona