0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Portugal

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Aanbieders in Portugal

Informatie over Portugal

Portugal is een paradijs voor visliefhebbers en zonzoekers. Reizen met de auto de populaire zuidkust, de Algarve genoemd, bedraagt meer dan 2500 kilometer vanaf Nederland. Veel vakantiegangers kiezen dus voor het vliegtuig en voegen hier een huurauto aan toe.

Noord en Zuid Portugal is een wereld van verschil. Noord is de bestemming voor liefhebbers die terug in de tijd willen reizen, geen massatoerisme wensen en het liefst rustig rondreizen door kleine, authentieke dorpjes waar ezels nog het transportmiddel zijn.

De grillige kust in het Zuiden van Portugal is daarentegen zeer toeristisch. Met Faro Airport als centrale aanvlieghaven biedt de kust vele stranden, prachtige rotsformaties, gezellige vissersdorpjes en volop vermaak voor toeristen. Denk aan een glijbaanpark voor kinderen tot uitgaan rond 'the strip' van de grootste badplaats Albufeira. De centraal gelegen en boeiende hoofdstad Lissabon is zeker een dagtrip waard. Bezoek het fort boven de stad of reis met de tram door de compacte binnenstad. Huza toont het complete huur aanbod van vakantiewoningen in Portugal. Filter op goedkope appartementen tot luxe

Regio's in Portugal

AlentejoAlgarveLisboaMinhoNortePorto