0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Zeeland (Nederland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Zeeland

Zeeland is de provincie van de schiereilanden en een waar waterparadijs. Het ligt aan de Noordzeekust in het zuidwesten van Nederland en heeft als hoofdstad het gezellige Middelburg. Tijdens uw vakantie aan de Zeeuwse kust kunt u meer te weten komen over de beroemde Deltawerken. Het Deltagebied biedt volop recreatie, van fietsen en wandelen tot zwemmen en vissen. Ook zijn er verschillende musea en kunt u de kleurrijke insecten bewonderen in een vlindertuin.

In de dorpen en steden zijn verschillende mooie vakantiehuizen te huur en ook op het platteland en bij de kust heeft u een ruime keuze aan luxe appartementen en kindvriendelijke bungalows. Een populaire badplaats is Renesse op Schouwen-Duiveland. Vanuit het dorp loopt u zo naar de duinen en het strand. De monumenten in Middelburg zijn zeker een bezoek waard en met kinderen is het een goed idee om naar het piratenmuseum in Vlissingen te gaan. Deze plaats heeft ook een gezellige boulevard.

Huur een ruime vakantiewoning met terras in Zeeland om optimaal van de Nederlandse zomer te genieten. ’s Avonds serveren de lokale restaurants diverse en en is Lees meer...