0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Wadden Eilanden (Nederland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Wadden Eilanden

Wilt u er even helemaal uit, maar toch in eigen land blijven? Dan is een huisje huren op een van de Waddeneilanden een goed idee. Op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog kunt u heerlijk ontspannen aan het strand en lange wandelingen maken door de duinen. Na de overtocht staan de huurfietsen voor u klaar om direct alle dagelijkse stress tijdens een fietstocht langs de kust te vergeten.

De eilanden liggen in het noorden van Nederland en in de Noordzee. Als het eb is valt een deel van de Waddenzee in het zuiden droog en kunt u zelfs over het wad lopen. Er varen elke dag veerboten naar de Waddeneilanden en tijdens deze overtocht ziet u met een beetje geluk al zeehonden zwemmen of op de zandbanken liggen. Heeft u ze gemist, dan bieden verschillende eilanden leuke robbentochten naar deze zeebewoners.

De Waddeneilanden zijn vooral in de warme zomer erg populair en het kan dan ook gezellig druk worden op de stranden. De vuurtorens hebben alle een eigen verhaal en uiterlijk. ’s Avonds op het strand kunt u het licht over de zee zien gaan, nadat u in de duinen de schitterende Lees meer...