0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Veluwe (Nederland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Veluwe

Lange wandelingen door bossen met eekhoorns en wilde zwijnen, mooie fietsroutes langs de zandverstuivingen en lekker op het terras van uw vakantiewoning genieten van de natuur om u heen. De Veluwe in de provincie Gelderland is een waar paradijs voor de natuurliefhebber en biedt een schat aan recreatieve en sportieve activiteiten. U kunt een huisje huren in het bos of een moderne stacaravan in een van de vakantieparken.

In de zomer is er in de dorpen rondom het natuurgebied van alles te doen, van gezellige braderieën tot theaterfestivals. Om vogels te spotten zijn de Veluwerandmeren een uitstekende locatie en u kunt hier bovendien zeilen, vissen en zwemmen. Voor kinderen is de Veluwe ook een waar speelparadijs. Zo kunnen zij zich vermaken in het Museonder, de Apenheul en het familiepretpark Koningin Julianatoren. Het is dan ook niet gek dat er vele kindvriendelijke bungalows en vakantiehuisjes te huur worden aangeboden in dit bosrijke gebied.

Met de auto rijdt u gemakkelijk naar de beginpunten van een groot aantal wandelroutes in het nationale park. Laat u over de heide en langs de vennen leiden en Lees meer...