0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Noord-Holland (Nederland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Noord-Holland

Een vakantiewoning huren in Noord-Holland verzekert u van genoeg amusement, recreatie en historie. Geniet in het westen van zon, zee en strand en breng een bezoek aan één van de leuke grote steden in de provincie, zoals Amsterdam en Haarlem. Ook de dorpen aan het IJsselmeer en het Markermeer zijn en bezoek waard tijdens uw vakantie in Noord-Holland.

De populaire badplaatsen Egmond aan Zee en Callantsoog liggen aan de Noordzee en zijn een uitstekende uitvalsbasis voor fietstochten door de duinen en lange strandwandelingen. Terwijl de kinderen zandkastelen bouwen, leest u de krant onder een parasol of koelt u af tijdens een frisse duik in de golven. Loop door de expositieboerderij om meer te weten te komen over het strandjutten en bekijk de wilde orchideeën in Het Zwanenwater. Er worden tal van kindvriendelijke bungalows en moderne appartementen te huur aangeboden aan de Noordzeekust om heerlijk van een ontspannen vakantie te kunnen genieten.

Als de zon er even niet doorheen komt, kunt u het Koninklijk Paleis op de Dam, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum bezoeken in Amsterdam. Maak een rondvaart Lees meer...