0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Sardinië (Italië)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Informatie over Sardinië

Het prachtige zomerse eiland Sardinië in de Middellandse Zee is een waar paradijs voor de zonaanbidder. Hier kunt u genieten van witte zandstranden, een berglandschap en de heerlijke Italiaanse keuken, terwijl u vanuit een terras uitkijkt over de vele kleine eilandjes langs de kust. Vergelijk gemakkelijk de luxe vakantiewoningen met zwembad of trendy appartementen met een panoramisch uitzicht die te huur worden aangeboden op het Italiaanse eiland Sardinië.

De hoofdstad Cagliari trekt elk jaar weer vele bezoekers om haar gezellige sfeer en vele bezienswaardigheden. Zo zijn het Romeinse amfitheater en het stadhuis erg indrukwekkend. Na een middagje rondlopen door de stad kunt u de unieke torentjes in een nabijgelegen dorp verkennen en aan het eind van de middag snorkelen in een afgelegen baai.

De natuurliefhebber zal zeker genieten van het Arcipelago di La Maddalena Nationaal Park en de wilde dieren in het bergachtige Gennargentu Nationaal Park. Huur een kindvriendelijke bungalow aan de kust of op een berghelling om vanuit daar uitstapjes te maken naar de gezellige badplaats Alghero of de belangrijke, Olbia. Lees meer...