0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Normandië (Frankrijk)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Informatie over Normandië

Zwemmen in de Noordzee, lange wandelingen maken langs de krijtrotsen en een bezoek brengen aan de beroemde landingsstranden met herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. Kortom een vakantie vol historie, ruige natuur en vredig platteland staat u te wachten in het noordwestelijke Normandië van Frankrijk.

Kenmerkend voor de regio zijn de vakwerkhuizen die in een groot aantal dorpen en steden terug te vinden zijn. Zo kunt u deze architectuur onder andere in Rouen zien, wat tevens een leuke plaats met nog tal van andere bezienswaardigheden is. Het modernistische centrum van Le Havre staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en het schiereiland Mont Saint Michel ligt niet ver van deze gezellige stad. Huur een huisje of appartement in deze omgeving en geniet van de nabijheid van cultuur, historie en recreatie aan de kust.

Meer landinwaarts rijdt u langs de grazende koeien en open velden. Caen en Honfleur zijn leuke plaatsen om doorheen te lopen en de laatste ligt ook vlak bij de beroemde Brug van Normandië. Of u nu op zoek bent naar een luxe bungalow in een van de badplaatsen of een rustige stacaravan