0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Côte d'Azur (Frankrijk)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Informatie over Côte d'Azur

De Côte d'Azur is bekend om haar beroemde plaatsen Saint-Tropez, Cannes, Nice en het aangrenzende Monaco. U kunt op deze met luxe omringde locatie heerlijk genieten aan de rand van het zwembad of op het strand aan de Middellandse Zee. Het aanbod van luxe vakantievilla?s te huur en trendy, ruime bungalows met zwembad is dan ook enorm. De prachtige kustlijn met duizenden rosten en eilanden is een ideale plaats voor de liefhebber van een zonvakantie. De zon schijnt hier namelijk meer dan 300 dagen per jaar.

De hoofdstad van deze regio is Marseille. De mediterrane keuken zal u in de vele restaurants verrassen met de meest uiteenlopende maaltijden. Probeer de 'Bouillabaisse', een typisch visgerecht uit deze regio. In en rond Marseille vindt u vele prachtige kastelen, kathedralen en kerken. Het klimaat en de mooie landschappen hebben rond de 19e en 20e eeuw veel beroemde schilders aangetrokken. Na Parijs is Marseille de grootste stad van Frankrijk.

Met de auto is de Côte d'Azur te bereiken in net iets minder dan 10 uur. Heeft u genoeg van alle luxe en drukte in de bekendere plaatsen dan zijn er en Lees meer...