0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Corsica (Frankrijk)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Corsica

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee, waar menigeen zijn hart aan heeft verpand. Het eiland wordt gekenmerkt door de veelzijdigheid. De hoofdstad is Ajaccio, die tevens de geboorteplaats is van Napoleon Bonaparte, en Christopher Columbus schijnt ook in Corsica geboren te zijn. Daarnaast zijn Bastia, Porto-Vecchio en Calvi zeker een bezoek waard.

In het zuiden vindt u de krijtrotsen van Bonifacio. U kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over onder andere de Lavezzi-eilanden. Ook is de kust van Sardinië zichtbaar. In het westen kunt u de rode rotspartijen aanschouwen en de vele zandstranden en havenplaatsjes vormen een mooie achtergrond voor vele activiteiten, zoals duiken, snorkelen en zeilen. Hoewel de meeste mensen naar Corsica komen voor de zon en de zee, kan er op Corsica zelfs geskied worden.

De economie van Corsica draait vooral op het toerisme. Huur een luxe stacaravan op één van de 230 campings en geniet van de prachtige natuur. Het eiland is ideaal voor wandelaars door de vele wandelroutes. De temperatuur ligt gemiddeld het hele jaar boven de 15 graden. Bezoek de vele en de Lees meer...