0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Weserbergland (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Weserbergland

Het bosrijke en heuvelachtige Weserbergland in Duitsland is een populaire bestemming voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Zo kunt u in dit gebied heerlijk wandelen over de heuvels en fietsen door de bossen en weides. Het hoogste punt ligt op iets meer dan 500 meter hoogte, zodat u nooit een uitputtende klim hoeft te verwachten. Wel geniet u vanaf de heuveltoppen van mooie uitzichten over de omgeving met haar dorpjes en rivieren.

Een leuke stad om te bezichtigen is Hameln uit het bekende sprookje van de gebroeders Grimm. Rivier de Wezer stroomt langs deze plaats en er zijn interessante bezienswaardigheden, zoals de oude Marktkerk, musea voor zowel jong als oud en gebouwen in Wezerrenaissance-stijl. Het ligt bovendien op de Duitse Sprookjesroute, waarlangs u de geschiedenis kunt volgen van de beroemde broers. In de buurt van Hameln zijn verschillende landelijke vakantiehuizen met tuin of balkon te huur om helemaal tot rust te komen in de buurt van recreatieve activiteiten en pittoreske plaatsen.

Het Weserbergland heeft ook 2 natuurparken vol beschermde planten- en diersoorten, kabbelende beekjes en Op u Lees meer...