0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Saksen (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Informatie over Saksen

Op zoek naar een trendy vakantievilla of goedkope groepsaccommodatie om te huren in een omgeving vol groene weilanden, bergen en leuke steden? Denk dan eens aan de regio Saksen helemaal in het oosten van Duitsland. U rijdt al in 5,5 uur naar de stad Dresden en bevindt zich hier op een centrale locatie voor het verkennen van de omliggende landen Tsjechië en Polen.

Vanuit uw vakantiehuisje reist u met de trein of de auto gemakkelijk naar de hoofdstad van deze streek. De bezienswaardigheden in Dresden zijn erg interessant en in de architectuur ziet u zowel de barokke als rococo-stijl terug. De stad wordt dan ook wel het Florence aan de Elbe genoemd en u kunt onder andere de Frauenkirche, het Zwinger-paleis en de Residenzschloss bezichtigen. ’s Avonds kunt u tot laat in de avond een drankje drinken op een van de vele terrassen of zelf een Duits gerecht bereiden in een modern appartement, die u in de oude binnenstad kunt huren.

Terwijl u heerlijk over de mooie Stausee Baderitz vaart, kijkt u uit op het kleine bos naast het meer en de verderop gelegen weilanden. Een uitstapje naar Augustusburg Lees meer...