0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Ruhrgebied (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Ruhrgebied

Het Ruhrgebied staat bekend als de drukste regio in de Duitsland. Door de vele industriesteden kunt u hier urenlang in de file staan, zeker in de zomer wanneer een groot aantal vakantiegangers naar het zuiden trekt. Toch is het Ruhrgebied zeker een bezoek waard en vindt u rondom en in de drukke, interessante plaatsen tal van luxe huisjes en moderne appartementen te huur met recreatie en cultuur binnen handbereik.

Doordat de steden steeds verder gingen uitbreiden is een aantal aan elkaar gegroeid, waardoor je zo van de ene naar de andere historische stad kunt reizen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Essen en Dortmund. Het gebied is in de Tweede Wereldoorlog vaak gebombardeerd, maar er zijn nog zeker oude monumenten en bouwwerken te vinden die het bezichtigen waard zijn. In Essen kunt u naast indrukwekkende nieuwbouw ook een mooie Romaanse kathedraal bewonderen in de oude binnenstad en meer leren over de geschiedenis van het gebied in het Ruhrmuseum.

Ook Oberhausen en Duisburg zijn erg gezellige steden. Oberhausen heeft een zeer groot, modern winkelcentrum en in Duisburg kunt u naar een dierentuin de Lees meer...