0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Rijnland-Palts (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Rijnland-Palts

De deelstaat Rijnland-Palts grenst aan de landen Luxemburg, België en Frankrijk en ligt in het oosten van Duitsland. Voor een ontspannen vakantie in de buurt van de Nederlandse grens kunt u uitstekend een vakantiehuisje huren in deze regio, waar mooie berglandschappen worden afgewisseld met pittoreske dorpjes. In de steden Trier en Mainz kunt u bovendien heerlijk winkelen of op een terrasje in de zon om u heen kijken, onder het genot van een Duits biertje.

Op de rivieren Moezel en Rijn kunt u kanoën en waterfietsen of aan de oever genieten van een picknick met het hele gezin. De omgeving is ook uitstekend op de fiets te verkennen. De vele fietsroutes leiden langs de talrijke wijnranken in de rivierdalen en interessante bezienswaardigheden, zoals de bierbrouwerij in Bitburg, de stadsmuren van Bacharach en prachtige ruïnes en oude kastelen, waaronder de Rijksburcht Cochem. Daarnaast kunt u over de kilometers aan wandelpaden de bossen, bergen en valleien ontdekken.

Er worden vele groepsaccommodaties en luxe stacaravans te huur aangeboden in Rijnland-Palts, die verspreid liggen over de hele regio. Of u u Lees meer...