0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Ostsee (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Ostsee

Op niet meer dan 4 uur rijden van de Nederlandse grens vindt u de Duitse kust aan de Oostzee. Over deze zee kunt u onder andere naar Denemarken en Finland varen, maar als u dichter bij huis een landelijk vakantiehuisje wilt huren dan is de kust van Duitsland ook een heerlijke bestemming.

In de zomer kunt u lange wandelingen maken over het strand en een verfrissend drankje drinken in een van de strandclubs aan zee. De Duitse eilanden zijn ook zeker een aanrader, zoals het eiland Fehmarn. Dit eiland is zeer populair bij surfers, mede dankzij het jaarlijkse surffestival, maar ook gezinnen kunnen zich hier uitstekend vermaken in de mooie zandduinen. In de baaien van het historische Binz op het eiland Rügen kunnen de kinderen zwemmen en zandkastelen bouwen, terwijl u de prachtige krijtrotsen bewondert.

Er zijn talloze dorpjes en kleine steden langs de Oostzeekust, waar u goedkope stacaravans of trendy huisjes met sauna kunt huren. Natuurliefhebbers trekken graag naar het oosten in de buurt van het nationale park Vorpommersche Boddenlandschaft. Dit is een prachtig broedgebied en u kunt dan ook met een