0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Nedersaksen (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Nedersaksen

Wilt u een trendy vakantievilla of een goedkoop huisje huren in een mooie natuurlijke omgeving vol activiteiten en bezienswaardigheden, maar op een korte rijafstand van de Nederlandse grens? Dan is de grote Duitse deelstaat Nedersaksen een goede keuze. Deze regio ligt in het noorden aan de zee en biedt landinwaarts de interessante steden Hannover en Osnabrück, maar ook afwisselende landschappen met uitgestrekte weilanden, kleurrijke tuinen en bosrijke bergen.

Kom op het strand aan de Noordzee helemaal tot rust op een ligstoel en maak ’s avonds een romantische wandeling over de promenade. Vanuit een aantal kustplaatsen vertrekken op vaste tijden veerboten naar de Duitse Waddeneilanden. Zo vaart u vanuit Bensersiel gemakkelijk naar Langeoog. Ook voor kinderen is Nedersaksen goed toeven. Er zijn tal van kinderboerderijen, recreatiegebieden, pretparken en dierentuinen en uw kinderen kunnen deelnemen aan ontdekkingstochten en zich uitleven in het klimbos.

Richting het zuiden doemt een middelgebergte met vakwerksteden en idyllische rivieren op. Hier kunt u heerlijk wandelen en overnachten in een prachtige chalet of u Lees meer...