0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Eifel (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Eifel

Bent u op zoek naar een vakantie vol natuur en recreatie niet ver van de Nederlandse grens, maar wilt u wel het gevoel hebben echt even weg te zijn? Dan is het huren van een chalet nabij het bos of een landelijke vakantiewoning in de Eifel het overwegen waard. Deze bergachtige regio ligt bij de grens van Limburg en is dus ideaal voor een autovakantie.

Er was vroeger veel vulkanische activiteit en u kunt dan ook met het hele gezin een bezoek brengen aan het Eifel-Vulkaanmuseum om hier meer over te weten te komen. Verken het landschap in uw eigen tempo door de vele wandelroutes en fietspaden te volgen, die door prachtige weilanden, bosgebieden en kleine dorpjes leiden. Een leuk idee voor een uitstapje is het beroemde racecircuit Nürburgring, dat ook nog eens naast het middeleeuwse kasteel Nürburg ligt. In het noorden ligt het Eifel Nationaal Park en als u geluk heeft kunt u hier niet alleen reeën en roofvogels zien, maar ook bevers, slangen en bedreigde plantensoorten.

Vergelijk op Huza alle verschillende soorten vakantiehuisjes te huur in de natuur van de Eifel. Er is altijd wel een die u Lees meer...