0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Beierse Woud (Duitsland)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Beierse Woud

Als u wilt verblijven in een bosrijke omgeving vol mooie meren, bergen en charmante dorpjes, dan is het Beierse Woud in de deelstaat Beieren van Duitsland zeker een goede keus! Niet alleen bevindt u zich hier op de grens met Tsjechië, maar ook in de buurt van Oostenrijk. Op zonnige dagen loopt u zo vanuit uw luxe vakantievilla naar een van de hoger gelegen bergmeren, zoals de Rachelsee. Een chalet huren in het Beierse Woud is een uitstekend idee om echt het gevoel te krijgen midden in de natuur te zitten.

De prachtige fietsroutes leiden u door pittoreske dorpjes en groene bossen. Deze regio staat bekend om het glasblazen en u kunt dan ook tijdens een mooie fietstocht kennismaken met deze interessante ambacht. In de wintermaanden bieden de bergen volop mogelijkheid voor de wintersport en ’s avonds komt u helemaal bij in een romantische blokhut midden in de natuur. Vergelijk gemakkelijk alle te huur aangeboden chalets voor uw heerlijke vakantie in het Beierse Woud.

Ook al zijn er geen wereldsteden te vinden in het Beierse Woud, wel kunt u een heerlijk middagje winkelen in de middeleeuwse stad