0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in West Vlaanderen (België)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over West Vlaanderen

West-Vlaanderen is een prachtig gelegen provincie aan de Belgische kust met gezellige badplaatsen en charmante dorpjes. U rijdt vanuit Nederland zo naar deze regio op de grens met Frankrijk. Huur een modern appartement aan zee of een landelijk vakantiehuisje meer landinwaarts om even helemaal tot rust te komen.

Populaire badplaatsen aan de kust in West-Vlaanderen zijn Blankenberge, De Haan en Oostende. Naast een uitstekende uitvalsbasis voor een strandvakantie, is Oostende ook een stad vol interessante bezienswaardigheden en activiteiten, waaronder het Fort Napoleon en Earth Explorer. Kleine kinderen zullen zich zeker vermaken in het pretpark Plopsaland bij De Panne en u kunt prachtige fietstochten maken door de duinen of wandelen in het Brugse Ommeland, waar kastelen, kerken en kanalen de groene omgeving nog meer sieren.

Vergelijk gemakkelijk de kindvriendelijke vakantiewoningen en moderne appartementen die te huur worden aangeboden in deze Belgische kustprovincie en maak uitstapjes om de Broeltorens van Kortrijk te zien of het indrukwekkende In Flanders Fields Museum in Ieper. Een vakantie vol cultuur, historie