0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Waals-Brabant (België)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Waals-Brabant

Waals-Brabant is een centraal gelegen provincie in België en ligt net ten zuiden van de stad Brussel. In dit glooiende landschap kunt u met het hele gezin mooie fietstochten maken of lange wandelingen door de bossen. Huur een landelijk vakantiehuisje in deze regio en kom helemaal tot rust in de groene natuur.

Interessante plaatsen om tijdens uw vakantie te bezoeken zijn Waterloo en Waver. Waterloo is de bekende locatie van de veldslag waarbij Napoleon werd verslagen, en biedt dan ook volop informatie voor jong en oud over deze beroemde gebeurtenis. Waver is de hoofdstad van Waals-Brabant en is prachtig gelegen in de Brabantse Ardennen. In de omgeving vindt u tevens een groot attractiepark voor een hele dag amusement.

U rijdt vanuit Nederland zo naar deze mooie Belgische provincie en kunt met de auto dan ook leuke tochten maken langs historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes. Rijd bijvoorbeeld naar de 12e-eeuwse Abdij van Villers en het Wellington Museum of neem de kinderen mee naar de recreatiegebieden Bois des Reves en het Provinciaal Domein van Hélécine. Een huisje huren in is een een