0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Vlaams-Brabant (België)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Vlaams-Brabant

Deze provincie in het midden van België ligt om de hoofdstad Brussel heen en is een veelzijdig gebied met mooie natuurlijke landschappen, historische steden en een ruim aanbod aan recreatie. U kunt hier een rustige vakantie combineren met leuke uitstapjes en sportieve activiteiten. Vergelijk gemakkelijk de bungalows en appartementen die te huur worden aangeboden in Vlaams-Brabant.

Naast een bezoek aan de grote stad Brussel met het beroemde Manneken Pis-standbeeld, de Grote Markt en lange winkelstraat, kunt u tevens de studentenstad Leuven bezichtigen. Het prachtige gotische stadhuis is een lust voor het oog en ’s avonds veranderen de straten in een levendig uitgaansgebied vol gezellige cafés en restaurants. Op zonnige middagen is het heerlijk toeven in het stadspark van Leuven, het Sint-Donatuspark. Voor nog meer groen in Leuven loopt u naar de schitterende botanische tuinen met geneeskrachtige kruiden en andere kleurrijke planten.

Buiten de steden is er ook van alles te beleven in Vlaams-Brabant. Volg één van de vele wandelroutes door de bossen of de Hagelandse Heuvels. Het gebied leent zich ook bij Lees meer...