0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Oost Vlaanderen (België)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Oost Vlaanderen

Oost-Vlaanderen is één van de provincies in het Belgische Vlaanderen en ligt zoals de naam al aangeeft helemaal in het oosten van de regio. Met de auto rijdt u vanuit Nederland zo naar dit mooie gebied met een aantal interessante plaatsen. Huur een vakantiehuisje of appartement in Oost-Vlaanderen en geniet van een ontspannen tijd niet ver van huis.

Tijdens een bezoek aan deze Belgische provincie kunt u een dagje naar de historische stad Gent gaan. Loop langs de 14e-eeuwse Sint-Baafskathedraal en bewonder de kleuren in één van de kasteeltuinen. Er zijn tal van musea om uit te kiezen, waaronder het Museum voor Schone Kunsten en het Designmuseum. ’s Avonds proeft u een echte specialiteit van dit gebied, de Gentse Waterzooi.

Op mooie dagen kunt u prachtige fietstochten en wandelingen maken door het landschap van de Vlaamse Ardennen om de watermolens en knotwilgen van deze heuvelachtige omgeving te ontdekken. Ook vindt u in Oost-Vlaanderen volop waterwegen voor mooie boottochten langs de oevers. Huur een huisje in de groene natuur en geniet van de mooie vergezichten en het ruime aanbod aan Kanoën,