0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Namen (België)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Namen

De provincie Namen ligt in het zuiden van België en tegen de grens met Frankrijk. Het is vanuit Nederland slechts 1,5 uur rijden naar de gelijknamige hoofdstad van deze regio, waar u mooie, landelijke vakantiehuizen kunt huren midden in de natuur.

Tijdens een bezoek aan de stad Namen loopt u tijdens een stadswandeling langs alle belangrijke bezienswaardigheden, waaronder de citadel, het belfort, de kathedraal en het koninklijke theater. ’s Middags wordt u op een van de gezellige terrassen verwend met een koud drankje en op koudere dagen bieden de behaaglijke cafés warmte. De omgeving van de stad is op originele manier te verkennen per spoorwegfiets en ook paardrijden en mountainbiken zijn populaire buitenactiviteiten in Namen.

Voor prachtige wandelingen door de natuur is het Parc National Lesse et Lomme een aanrader. De rivieren Lhomme en Lesse stromen door het mooie natuurlijke landschap en het is tevens de locatie van de Grotten van Han, een van de grote grottenstelsels van Europa. In de buurt vindt u bovendien de druipsteengrot bij de mooie plaats Rochefort, waar u trappistenbier kunt proeven in Lees meer...