0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Henegouwen (België)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Henegouwen

In het zuidwesten van België ligt de provincie Henegouwen. U rijdt al in een uur en drie kwartier naar deze regio tegen de grens met Frankrijk. Vergelijk gemakkelijk de vakantiewoningen die te huur worden aangeboden in de buurt van één van de grote steden of nabij de bossen.

Vanuit uw eigen terras heeft u een mooi uitzicht over de groene omgeving, terwijl u van een ontbijt met verse broodjes van de bakker geniet. Officieel wordt er Frans gesproken in Henegouwen en u bevindt zich hier op een uurtje rijden van de Belgische kust. Interessante bezienswaardigheden zijn onder andere het Belfort en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Doornik, het Kasteel van Engien en de ruïnes van de Abdij van Aulne. Dit is slechts een greep uit de schatten van deze provincie, waar van alles te zien en te doen is.

De twee grootste steden zijn Bergen en Charleroi. Huur een appartement of vakantiehuisje met tuin in de buurt van deze steden om gemakkelijk de mooie, historische straten te ontdekken. De Grote Markt met het indrukwekkende stadhuis in de hoofdstad van Henegouwen trekt elk jaar weer vele bezoekers, maar u