0

Jouw favoriete huisjes

Vakantiewoningen te huur in Belgische Kust (België)

Aantal personen
Aantal sterren
Aantal badkamers

Prijs per week

Aantal slaapkamers


+ Uitgebreid zoeken

- Minder uitgebreid zoeken

Geen resultaten gevonden

Informatie over Belgische Kust

Aan de Belgische kust zit u goed in een van de vakantiehuisjes die hier volop te huur worden aangeboden. Rijd gemakkelijk naar een van de leuke plaatsen in de omgeving en geniet met het hele gezin van een dagje aan het strand. Terwijl de kinderen in de zee zwemmen, komt u helemaal tot rust met een goed boek.

De kuststrook aan de Noordzee kent vele leuke badplaatsen, die elk jaar weer vele vakantiegangers trekken. Huur bijvoorbeeld een luxe bungalow met zwembad in het populaire Oostende, waar u het Fort Napoleon en de Sint-Petrus-en-Pauluskerk kunt bezichtigen. Ook worden er het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd. Naast Oostende zijn Knokke, Blankenberge en De Haan ook een heerlijke uitvalsbasis tijdens uw vakantie aan de Belgische kust.

Een leuk uitstapje is de stad Brugge, op slechts 20 minuten rijden van de zeekust. Bewonder de pracht en praal van de Heilig Bloedbasiliek en laat u door de straten vervoeren op een paardenkoets om zoveel mogelijk van de stad mee te maken. Met jonge kinderen zorgt een dagje in Plopsaland De Panne voor veel vertier en in de natuur bij bent u Lees meer...